De poststraters Joeri Bruschinski en Diederick van den Bouwhuijsen hebben zojuist brons behaald op de wereldkampioenschappen roeien in Poznan. Dit deden zij samen met Thom van den Anker, Maarten Tromp, Jolmer van der Sluis, Stijn Verwey, Rutger Bruil, Dion van Schie en stuurman Ryan den Drijver in een zeer snelle tijd: 5.39,69!
Via deze link is de race nogmaals te bekijken: Klik hier!
Dit betekent een verbetering van het absolute Vidarrecord voor lichte achten uit 1999. Hier voeren de gebroeders Hilckmann en koestrater Jeroen de Zwart op het WK in combinatie met Okeanos, Theta en Njord naar een 5e plaats met een tijd van 5.41,95.

WK09 20031poststraat Brons voor Joeri en Diederick op Wereldkampioenschappen Roeien 2009
Hiermee is het wereldkampioenschap roeien voor Vidar goed afgesloten en is het wachten op het Studenten-EK van volgende week voor nieuwe Vidraten in een internationale wedstrijd. Deze wordt ook in Polen gehouden en hier start Zwaar ’09 met CJ als vervanger van Thom voor de titel Open Europees Studenten Kampioen.